OSTEGUNA 1

10:00-10:45

Ekintzailetza-aukerak landa, itsasertz eta elikadura eremuetan

MAHAI INGURUA
 

LABURPENA

Elikaduraren edo Egurraren eta Euskadiko landa- eta kostalde-ingurunearen Balio Katean ekintzaile izateko aukerak ezagutzera emateko tailer bat da, helburu duena ekintzailetza ideia berriak inspiratzea.

Gainera, horrelako proiektuak dituzten ekintzaileei laguntzeko zerbitzuak eta programak ezagutaraziko dira.

Zenbait ekintzaileren testigantzak entzungo ditugu, eta haien esperientzien berri emango digute.

Ekintzailetza proiektuak biltzen dituen dosier bat aurkeztuko da, bai eta ideia inspiratzaileak bilatzeko atariak ere.

HIZLARIAK

Leire Zaballa

HAZI Fundazioko ekintzailetza-teknikaria

Nerea Irazabal

Nerea Irazabal nekazaritza ekologikoko LURAMAK  proiektuko ekintzailea

Andoni Txintxilla

Ekintzailea, olagarro buruaren hestebetea egiteko prozesua patentatu duena eta Zumaiako Hamarratz Jatetxea gidatzen duena